Ons fantastische team

Over ons

 

Stoer is IN JAARTAL opgericht door Lotte Mol, later kwam hier Ilonka van Leeuwen erbij en samen hebben ze de basis gelegd van het totaalconcept wat er nu staat.

In mei 2021 hebben Dennis, Sander en Bas, Stoer overgenomen met de volle overtuiging Stoer te behouden en verder te ontwikkelen. Lotte en Ilonka zijn gelukkig nog altijd betrokken en absolute ambassadeurs van Stoer wat voor zeer waardevol is.

 

De dagelijkse leiding wordt gedaan door een super mensgerichte kok, Raymond. Hij wordt gelukkig weer bijgestaan door ‘De vrienden van Stoer’. Een team van vrijwilligers en ambassadeurs die het concept een warm hart toe dragen.

Raymond volgt zijn droom, hij staat volledig achter het concept en heeft zijn baan elders hiervoor opgezegd. Hij werkt nu op de Perronstraat en bereidt hier de cateringklussen voor met de deelnemers.

Sander heeft een algemeen beeld, onderhoud de relaties en zorgt voor het stuk arbeidstoeleiding wanneer dit in beeld is.

Bas is ‘the man with the plan’, hij zorgt voor de processen, dat alles gefactureerd wordt en heeft de betere smaakpapillen van de groep.

Dennis houdt een oogje in het zeil aangaande het welbevinden van de deelnemers en medewerkers, is een natuurlijke verbinder en contactenlegger.

Stoer heeft daarnaast vele ambassadeurs, vrijwilligers en fans! Allen helpen mee om zoveel mogelijk honger te bestrijden.

Alle deelnemers krijgen bij ons de aandacht die ze nodig hebben, werken naar hun draagkracht en vermogen en inmiddels zijn er dankzij deze ondersteuning diverse deelnemers doorgestroomd naar werk of school! Dat en het voeden van zo’n 50 gezinnen per week maakt dat we iedere dag trots de schouders er onder zetten en Stoer verder willen ontwikkelen.

Ons Team

Sander Tensen

Sander Tensen

De dinges

Zelf 1 van de grootste klanten van Stoer en de ‘go 2 guy’ bij alles wat niet in het proces staat. Als jou meter in het rood staat, krijgt Sander het weer groen. We weten niet wat hij kan, maar hij zorgt ervoor voor dat het kan.

Raymond Stam

Raymond Stam

Leermeester/kok

Chef met een missie! Bij hem moet je zijn als je 100 eters of meer hebt.
Ongeëvenaarde smaakpapillen en Mister Kwaliteit.

Vraag niet hoe, maar hij regelt het!

Daniel Wessel

Daniel Wessel

Leermeester/kok

Culinair expert, de liefste leermeester die er is. Altijd in voor een grapje en enorm veel keukenervaring. Van niets iets maken! ‘Less waste more taste’ is zijn motto.
Je leert iedere dag wat!

Bas Leenders

Bas Leenders

Koning in de processen en Mister ‘ken je dit gerechtje al’.

Stukje Amsterdam in Alkmaar, weet altijd waar het lekkerste croissantje is te halen, wat hip en happening is en zorgt ervoor dat we vooroplopen in smaak.

Dennis Stam

Dennis Stam

Zorghart en regelaar.

Dennis heeft een zorgachtergrond en komt uit een horeca familie. Hij heeft alles al een keer gezien en is niet gek te krijgen. Hij zorgt voor het welbevinden en is de vliegende keep die altijd voor alles wel te porren is.

Nicolette De Wandeler

Nicolette De Wandeler

Internationaal keukenwonder

Nicolette is niet weg te branden uit de keuken, is de verbinder tussen alle bedrijven, zij kent iedereen en iedereen kent haar.